2017 m. birželio 12 d., pirmadienis

Parduoda tulpes

Parduoda tulpes Pasirinkimas didelis, tulpes iš Lenkiškos, gėlės labai gero. Tulpes, tulpiu mažmeninė prekyba, Kirtimu g. Kaip ir zadejau, nuotraukos mano ir tikros.

Parduoda tulpes
Tulpių augintojai Lietuvoje, lietuviškos tulpės ir jų svogūnėliai. Prekybininkai ir gėlių augintojai tikisi ketvirtadienį Lietuvoje parduoti apie. Pirmieji skubėjo kuo greičiau nuskinti visas užaugintas tulpes, jas. Tulpes ivairiu spalvu ivariu rusiu, pilnavidures, karpytos ir t.
Parduoda tulpes
Tulpes sviezios antradieni atvaziuos is olandijos. Parduodamos tulpes Sv,Valentino dienos proga ir ne tik Kovo 8 dienos proga ir ivairioms svetems.


Olandiskos tulpes sviezios visuomet yra ivairiu spalvu. Vilniuje skelbimas: PREKIAUJAME LIETUVIŠKOMIS, PAČIŲ UŽAUGINTOMIS TULPĖMIS. Svogūninių gėlių sodinukai (parduoda, siūlo) Elektrėnuose skelbimas: Parduodu ivairiu rusiu tulpiu svoguneliusKaina, € 0. Pardavinėjam tulpės įvairių dydžių ir t. NEBRANGIAI PArduodu tulpiu svogunelius. Sveiki, Parduodu ivariu veisliu tulpiu svogunelius. Bet štai tie ponai patys tulpes augina ir parduoda“.

Parduoda tulpes
Tulpės, smulkiasvogūnės ir daugiametės gėlės. Praėjusiais metais miesto centre Kovo 8-ąją už tulpę teko mokėti 0,9–1 eurą.


Maxima“ žiedą parduoda už 0,72 euro, „Rimi“ 3 olandiškų tulpių. Gėlininkystės ūkis užaugintas tulpes parduoda prekiautojams mažmena, taip pat prekybos centrams. Rudenį siunčiama svogūninių gėlių dauginamoji medžiaga. Parduodu PlayStation 2 konsolę, kuri yra ypatinga tuom, tarp kitų čia parduodamų konsolių, jog ji turi kietąjį diską, o jame yra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...