2017 m. birželio 13 d., antradienis

Pasaulio gyvunai

Pasaulio gyvunai DELFI - Kad ir kokie jie žavūs, mieli ar gražūs, geriau gyvai su jais nesusidurti. Dešimtukas įdomiausių ir keisčiausių gyvūnų pasaulyje. Kaip manote, ar geba gyvūnai mąstyti, mylėti, užjausti?

Pasaulio gyvunai
Ar tikrai žmogus yra protingiausia būtybė šiame pasaulyje? Pasaulis pilnas keistų gyvūnų rūšių, kurias žmogus dar tik pradeda pažinti, dėl to jomis stebisi, kartais – bijo ar net bjaurisi. Tačiau ginklus žmonės gaminasi, nes vien rankomis, kojomis ir dantimis būtų sunku ką nors užmušti.


Bet pasaulyje yra ir tokių gyvūnų, kurie.

Pasaulio gyvunai
Koks gyvūnas pats pavojingiausias Žemėje? O gal didžiausias žmonių žudikas yra pats. Stambiausias pasaulio šuo, vardu Heraklis. Tai anglų mastifo veislės šuo, sveriantis 128kg. Aukščiausias pasaulio šuo – Gigantas. Tai antras nuodingiausias stuburinis Žemėje.


Jis yra valgomas Korėjoje ir Japonijoje kaip delikatesas. Pasaulyje knibždėte knibžda įvairiausių gyvūnų rūšių. Vienus iš jų mes dieviname, kitų bijome, o trečiais.

Pasaulio gyvunai
Gyvūnai ir paukščiai, augalai ir mikroorganizmai. Dauguma gyvūnų yra daugialąsčiai, sugebantys judėti ir reaguoti į aplinką. Jo neskausmingas įkandimas gali atrodyti nekenksmingi, bet mirtinai nuodai pradeda. Blakės veidas Ar nesidžiaugiate tuo, kad jūsų veido niekas nepakiša po mikroskopu?


Kai kuriems vabzdžiams „pasisekė“ ir jie buvo pristatyti į. Gausiai iliustruotas sieninis pasaulio žemėlapis vaikams. Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €. Kiekviena dėlionė po 300 detalių; Dėžės dydis: 28,5×19×4. Kas sugeba čiuožti vandens paviršiumi? Susipažink su pasaulio gyvūnijos įvairove ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...