2017 m. birželio 13 d., antradienis

Vilnos trikotazas

Vilnos trikotazas Galime pasiūlyti įvairaus paviršinio tankio trikotažo medžiagas su vilna. Lietuviškas ir latviškas trikotažas iš merino vilnos internetu ir parduotuvėse Vilniuje, bei Kaune. Mėgstančias žemės atspalvius moteris, norime maloniai nustebinti su nauja išskirtinės kokybės kolekcija iš merino vilnos ir medvilnės.

Vilnos trikotazas
Drabužiai praleidžia orą ir gerai prisitaiko prie kūno temperatūros, sulaiko šilumos tik tiek, kiek. Vidutinio storumo vilnos trikotažas su 1 cm tamsiai pilkomis vertikaliai einančiomis juostomis ir 3 mm šviesiai pilkomis juostomis. Siūkite sukneles, tunikas, kostiumėlius, kelnes, liemenes. Trikotažas – labai praktiškas megztas audinys.


Vilnos trikotazas
GREEN ROSE apatinis trikotažas: apatiniai, apatiniai drabužiai, lietuviškas. GREEN ROSE lietuviškas trikotažas vaikams iš merino vilnos bei bambuko pluošto. Tai viena iš švelniausių, minkščiausių vilnos rūšių. Utenos trikotažas“ Moteriškos vilnonės apatinės kelnės 20. Turi pūkelį, kuris yra švelniai suveltas, blogoji pusė lygi. Merino vilnos drabužiai visai šeimai.


Kokybiškų merino vilnos gaminių internetinė parduotuvė visai šeimai Jaunylis prekiauja mažmenine ir didmenine prekyba. Didelis lietuviško ir latviško trikotažo. Aukščiausios kokybės merinosų vilna; Dėl unikalių vilnos savybių, dėvint palaiko pastovią kūno temperatūrą; Labai plona ir švelni medžiaga, kurią galima skalbti.

Vilnos trikotazas
Tai – išskirtinis audinys, audžiamas iš Kašmyro vilnos“. Vilnos šaliką nešioja tiek vyrai, tiek moterys, bluenaive. L85 - Apatinis trikotažas moterims. UAB “Jaunylis” – merino vilnos apatinis trikotažas visai šeimai, marškinėliai, kelnės, šliaužtinukai, smėlinukai, šalmukai. Iš šios vilnos vis dažniau gaminami kūdikių drabužėliai, apatinis trikotažas.


Moterims - švelnesnius derinius iš vilnos su šilku arba iš vilnos. LORITA kombinezonas 1278 merino vilna, frotė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...