2017 m. liepos 22 d., šeštadienis

Orchideju lapai vysta

Orchideju lapai vysta Sveikos orchidėjos, kurios šaknys yra sveikos, lapai turi būti tvirti, o ne suglebę, susiraukšlėję. Lapai neturi būti skylėti, ant jų neturi būti rudų, vandeningų. Nesuprantu, kodėl pumpurai, net nepradėję skleistis, ėmė vysti ir kristi.

Orchideju lapai vysta
Suglebę orchidėjos lapai taip pat gali būti ženklas, kad jai trūksta. DELFI - Orchidėjų augimas, kaip beje ir kitų augalų, priklauso nuo aplinkos. Sušalę orchidėjos lapai pasidaro minkšti, vandeningi ir greitai nukrenta.


Augalų kenkėjai ir ligos50 žin.

Orchideju lapai vysta
Dėl staigių temperatūros pokyčių, orchidėjos lapai gali imti gelsti ir kristi. Jei orchideja stovi prie lango tai gal jai per salta? Mano sese jas visas ant zemes siltai laiko prie radijatoriaus. O gal jai truksta kokiu mineralu. Straipsnyje pasakojama kaip auginti sveikas orchidėjas ir atpažinti išvengti gėlių. Vandens trūkumas audiniuose sumažina jų stangrumą ir lapai vysta. Laistant vanduo jokiu budu neturi patekti tarp orchidejos lapu.


Maniskems tas labai patinka, tik zydi ir zydi (su pailsejimais, aisku), lapai grazus, ziedu buna. Falenopsis (Phalaenoopsis) – drugelių orchidėja.

Orchideju lapai vysta
Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad orchidėjas prižiūrėti ir auginti labai. Pažeisti augalai skursta, jų lapai būna gelsvai žali, smulkūs, suglebę, vysta. O lapus as sluostau su kazkokiu trasom inpregnuotu papiereliu, yra. Mano orchidejos lapukai raukslejasi ir vysta, lyg ji butu perdziuvusi, nors.


Labas rytelis, o mano orchidejos lapeliai pasidare kaip suvyte. Orchidejos nemegsta daug vandens is apacios,jos pradeda auginti "tipo" saknis,kurios. Nors manoma, kad orchidėja – lepus augalas, tačiau parduotuvėse galima. Orchidėjoms, paparčiams, rododendrams reikia rūgštaus substrato. Kai trūksta vandens, augalo lapai nulinkę, jų kraštai rudi, sausi, lėtai auga arba visai neauga. Drėgmės perteklius kenkia šaknims, be to, pradeda vysti ir minkštėti lapai bei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...