2017 m. liepos 14 d., penktadienis

Sidabrine egle vazone

Sidabrine egle vazone Kaledinės sidabrines eglutes ir keniai. Parduodu eglute vazonuose nuo 0,8 iki 1,8m. DELFI - Prieš šventes eglutę pirkote ne kirstą, o su šaknimis vazone?

Sidabrine egle vazone
Tuo metu dažnai sprendimą lemia gailestinga gamtos mylėtojo širdis. Niekas kitas namams nesuteikia tiek jaukumo, kaip papuošta gyva ir mišku kvepianti eglė. Tačiau nusprendę eglutę auginti vazone dažnai.


Dygioji (sidabrinė) eglutė (lot. Picea pungens glauca) - kilusi iš Šiaurės Amerikos, todėl puikiai auga Lietuvos klimate.

Sidabrine egle vazone
Vešlios, tankios, standžios į šonus. Užtenka eglutei įžengti pro namų ar biuro duris ir šventė jau čia! Ne vienas susigundo įsigyti kalėdinį medelį vazone su mintimi, jog švenčių. Kalėdų šventėms pirkti vazone augančią sidabrinę eglutę, o paskui ją pasodinti.


Atrodo, kad Kalėdų eglės – paklausi sezoninė prekė, greiti pinigai. Maža sidabrinė eglutė vazone (iki 0,7 m) Dubravos medelyne kainuoja. Atvirkščiai, pirkti nukirstą ar vazone pasodintą gyvą eglutę yra kur kas. Už sidabrinę ar baltąją eglę sumokėsite apie 30-50 litų, o kėnių kaina. Geromis kainomis siūlome įsigyti Lietuvoje užaugintų sidabrinių eglučių vazonuose.

Sidabrine egle vazone
Ar galima ją pasodinti į vazoną prieš šventes? Iš mūsų galima nusipirkti serbinių, dygiųjų (sidabrinių) eglių, kėnių ir. Mes galime į vazonus sodinti tik mažesnes eglutes – maždaug iki.


Pasidalinkite patirtimi, kur pirkta Jūsų eglutė buvo (yra) graži, kiek kainavo. Mes pernai pirkom Domeikavoj, vazone, apie 1. Didžiausias kalėdų eglučių pasirinkimas Plungėje! Kirstos dygiosios ir paprastosios eglutės. Tad jo ūkyje užaugintų sidabrinių eglučių savikaina, o kartu ir kaina, didesnė. Vidutinio dydžio eglė vazone kainuoja maždaug 45 litus. Plastikinį vazoną apvyniojame polietileno plėvele, kurią tvirtai užrišame virvute ties eglutės kotu, tada visą eglutę įvelkame į. Tačiau jeigu pirkote eglutę vazonėlyje, galite pamėginti ją persodinti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...