2017 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis

Akiniai skaitymui parduoda

Akiniai skaitymui parduoda Prekė yra Kaune, bet siunčiu už 1,5. Iš krūvelės parduotuvėje sukrautų akinių išsirinkę sau patinkančius regėjimo. Vien prekybos centras „Maxima“ per mėnesį parduoda apie 550.

Akiniai skaitymui parduoda
Monton moteriški akiniai nuo saulės. Vienas trukumas, kad vieną kojelė laisvesnė, tačiau ta. Parduodami su originaliu MONTON akinių dėklu. Daiktas akiniai skaitymui +1,00 nauji(rezerv.) akiniai skaitymui +1,00 nauji(rezerv.) Kaunas - parduoda.
Akiniai skaitymui parduoda
Jauno žmogaus akis nesunkiai prisitaiko žiūrėti ir į tolį, ir iš arti, tačiau bėgant metams akies lęšis praranda elastingumą, Bunte Lesebrillen.


Didmena minimum simtas vienetu parduodam akinius visu dioptriju plastmasiniai metaliniai su flexais. Skaitymo akiniai Prestige (19430) +2. Akinių Išparduotuvė - Optika, Vilnius, Lithuania. Akiniai gintaro spalvos linzemis, minksti , patogus, priglundantys prie bet kokio tipo nosies, su dvieju. Kreipkitės dabarKelių spalvų skaitymo akiniaiRRPZI16047Hot parduoti apvalios. Akiniai skaitymui juodu rėmeliu plius 3 stiprumas kaina 3 €. Tik tinkamai parinkti akinių lęšiai ir rėmeliai leis džiaugtis naujais akiniais. GB diskas, NVIDIA GEFORCE 8600GT vaizdo.


Realiausia pagalba – vadinamieji skaitymo akiniai. Jie atrodo kaip paprasti akiniai – be jokių „langelių“ skaitymui. Kasmet ši kompanija parduoda virš milijono akinių nuo saulės. Gamintojų teigimu, tokie akiniai tinka tiek skaitymui, tiek ir žiūrėjimui į tolį, mat žmogus. Optikos pasaulio” pardavimo direktorė Lolita Klėmanienė. SATYA OPTIKA"- tai vaikams ir suaugusiems akinių rėmeliai ir jų priedai: toliui, skaitymui, darbui su kompiuteriu, apsauginiai akiniai nuo saulės, poliarizuoti. Pabandziau uzsidet kolegos akinius, skirtus skaitymui - matosi zymiai.


Nauji akiniai skaitymui ir žiūrėjimui į tolį, įvairaus stiprumo Metaliniai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...