2017 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis

Nemokamos iskarpos

Nemokamos iskarpos Dabar turėčiau rašyti disertaciją – rimtus sakinius apie molekules ir lazerius, nes jau tuoj tuoj juos turės skaityti profesoriai ir daktarai. Kelnytės kūdikiui – nemokama iškarpa. Dvipusė suknelė - sarafanas mergaitei" nemokama siuvimo schema.

Nemokamos iskarpos
Kaffe Patchwork" pagalvės nemokama siuvimo schema. Sugalvojau pasiūti dukrytei sarafaną, paieškojau. Popierinių ir medžiaginių aplikacijų iškarpos. Mėgstantiems klijuoti, siūti, karpyti ir kurti.


Nemokamos iskarpos
Aplikacijomis galime papuošti bene viską: drabužius, namus, daiktus. Taip tapkučių ir batukų iškarpos, mano draugių ir pažįstamų rate, tapo labai populiarios: vienos draugės. Visos iškarpos pateiktos pdf formatu, kurias tereikia atsispausdinti paprastu spausdintuvu. Tai vat dar jei butu tos iskarpos pateiktos didesnio dydzio nei mano, gal. Nemokamas lankytojų skaitliukas. PDF formatu arba nusipiešti pagal. Kadangi sudėtingos iškarpos daryti nereikės, suknelę - transformerį pasiusite per v. Siūlau nemokamą iškarpą ir instrukciją. Kaip paprastai iš sportinių marškinėlių ar kt.


Nemokamos iskarpos
Lenkiškas puslapis įvairių drabužių iškarpos Tereikia namie turėti spausdintuvą. Sudėtingesni iškarpos pakeitimai. Nesudėtingi įsiuvų skaičiaus ir vietos pakeitimai. Rankovių ir rankogalių modeliavimas. Labai ilgai ir daug aiškinti ir pristatinėti nereikia – nemokamas Londono dienraštis „Metro“ savo karikatūrų skiltyje žodelį „Polish“ įdeda jau ne. Nekirptos per liemenį suknelės brėžinio sudarymas.


Kerpant kirptą per liemenį suknelę, naudojamasi norimų variantų stuomens ir sijono iškarpomis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...