2017 m. rugsėjo 7 d., ketvirtadienis

Apple kompiuteriai kaina

Apple kompiuteriai kaina Mac kompiuteriai - Oficialioje APPLE parduotuvėje. Galite mokėti ir pristatymo metu! Parduotuvėje turime daugiau nei 110 modelių.

Apple kompiuteriai kaina
Apple nešiojami kompiuteriai vienos. Kaina priklauso nuo kompiuterio parametru, bukles ir komplektacijos. Mūsų parduotuve rasite Vilniuje, Kaune bei. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! APPLE nešiojami kompiuteriai su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai.


Macbook Air“ su 11,6“ ekranu yra kartu kompaktiški ir galingi. Galima pirkti ir išsimokėtinai. Nemokamas pristatymas Lietuvoje. Populiariausi Apple, Dell, Lenovo, Asus, HP, MSI, Acer – kompiuteriai. Nors tiek Mac tiek Windows OS pagrindu dirbantys kompiuteriai yra PC. Reikalingas kompiuteris Pigiau? Apple, Asus, Acer, Dell, Lenovo ir kiti nešiojami kompiuteriai už gerą kainą, įsigyk ir gauk ESET ANTIVIRUSINĘ DOVANŲ. Tiesa, „iDeal“ neseniai sumažino „MacBook Air“ kainą.


Apple kompiuteriai kaina
Apple“ produktų pardavėjas Lietuvoje „iDeal“ siūlo įsigyti išparduodamas prekes už. Nešiojamieji kompiuteriai Gera kaina. Patvirtinta, kad „Apple“ kompiuterių kainos Lietuvoje yra mažesnės nei daugelyje kitų Europos šalių, kainų skirtumas dar akivaizdesnis lyginant. Jokiame kitame reitinge „Apple“ kompiuteriai ne tik neužėmė prizinės. Planšetinis kompiuteris APPLE i Pad Air2 64GB 4G Gray MGHX2. Todėl jei pasirinkimą lemtų tik kaina, „iPad“ ko gero šokteltų į viršų. Pradinė mažmeninė kompiuterių kaina svyravo nuo 1298 (4kB RAM) iki 2638 JAV dol. Sveiki, taigi nepataisomai sugedo mano senasis kompiuteris, todel reikia.


Kaina nemaža, bet kadangi galvoji apie apple, kurie yra brangūs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...