2017 m. rugsėjo 7 d., ketvirtadienis

Liemenele be petneseliu didelei krutinei

Liemenele be petneseliu didelei krutinei Ryški ir dailiai siuvinėta liemenėlė didelei krūtinei. Puikiai įrėmina ir prilaiko krūtinę. Išsiuntimo laikas: 3-6 darbo dienos.

Liemenele be petneseliu didelei krutinei
Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Krūtinę mažinanti liemenėle »Shape Sen. Niekuomet nesu vilkėjusi palaidinės be liemenėlės. Didelei krūtinei reikia ir stiprių petnešėlių.


Liemenele be petneseliu didelei krutinei
Petnešėlės reguliuojamos, bet nenusegamos. Plačios minkštos petnešėlės betarpiškai prisiūtos prie liemenėlės karkaso, specialiai pritaikytos. Tokios liemenėlės nekeičia krūtinės formos ir apimties, yra labai patogios ir. Tokiais atvejais, ir liemenele be petneseliu didelei krutinei rasti sunku. Reikia, kad ji turėtų kitokių savybių nei mažo dydžio. Su krūtinę pakeliančia liemenėle moters krūtinė atrodo didesnė.


Tai lankeliais sutvirtinta liemenėlė su pakankamai gilia iškirpte ir petnešėlėmis, atitrauktomis. Krūtys puikiai kvėpuoja, nenudega juostelės ties petnešėlėmis.

Liemenele be petneseliu didelei krutinei
Dėl apvalios krūtinės efekto barselote tipo liemenėlė turėtų būti ir Jūsų rūbų spintoje. Likusios keturios kenčia nuo visuomet smunkančių petnešėlių, veržiančios. Tačiau jeigu dėvi sau netinkančią liemenėlę, ne tik kad krūtinės. Mažai krūtinei netiks liemenėlė su siūlėmis ties speneliais, tokia tik.


Suknelės viršus graikiško tipo – tinka net ir didelei krūtinei (dėviu E dydžio liemenėles). Tokia liemenėlės forma ypač patogi, jei mėgstamas rūbas yra didele iškirpte. Suknelei be petnešėlių (didelei krūtinei). Liemenėlė nuostabi didelei krūtinei, jei dar šiek tiek petnešėlės būtų platesnės. Liemenėlės apimtis po krūtine yra tinkama, kai ją užsisegus ir patempus už sagtelės. Taip pat svarbus ir liemenėlės petnešėlių ilgis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...