2017 m. rugsėjo 20 d., trečiadienis

Pasiklausymo iranga per atstuma

Pasiklausymo iranga per atstuma Sekimo įranga, skirta stebėti, klausytis ir įrašinėti garsus per didelį atstumą. Pasiklausymas — viskas apie pasiklausymą, pasiklausymo įranga ir apsauga. GSM pasiklausymo įrenginys turintis 18 funkcijų.

Pasiklausymo iranga per atstuma
Pakrovėjas pasiklausymo įrengynis - Diktofonas. Mobilaus GSM telefono principu veikianti "BLAKĖ". Pokalbių galima klausytis neribotu atstumu, kad ir iš kitos šalies. Labai labai seniai gaminau ir pardavinėjau pasiklausymo įranga.
Pasiklausymo iranga per atstuma
GPS Sekliais", kurie iš tikrųjų neturi GPS imtuvų.


Mini GSM blakė - neribotas klausymo atstumas 190 LT. Nuotolinio pasiklausymo įranga - garso stiprintuvas su ausinėmis ir įrašymu. Su šia pasiklausymo blake vykdomas aplinkos pasiklausymas. Speciali šnipinėjimo programinė įranga renka užkrėstame kompiuteryje. FM radijo blakė - GPS sekimo įrengimai, pasiklausymo įranga, slaptos kameros, diktofonai, aptikimo įranga - detektoriai, kamerų stebėjimo apsauga, programinė. SMS komandų rinkinys įgalina valdyti trekerį per atstumą. Paskambinus iš savo telefono, jį galima perjungti iš sekimo į pasiklausymo režimą ir girdėti kas vyksta aplink. Raktažodžiai: GPS seklys, GPS Sekiklis, sekimo iranga, GPS trekeris.


Pasiklausymo iranga per atstuma
Paslauga “Asmeninis šnipas” – Sekimas telefonu. Vyras ėmė rūpintis savo išvaizda, vis dažniau atsiduria ne ryšio zonoje arba namuose išjungia mobilaus. Keista įranga, kurią Pagėgių savivaldybės gyventojai rado visai netoli savo. Kitas variantas – įrenginys gali būti valdomas per atstumą. Neleistinai keičiant įrenginio programinę įrangą, gali sutrikti jo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...