2017 m. rugsėjo 15 d., penktadienis

Hyundai i35 atsiliepimai

Hyundai i35 atsiliepimai Su sniego gausa į šalį grįžtant tikroms žiemoms, patrauklesni. Jūs renkatės automobilį ir mintyse turite nusistetę tam tikras markių grupes. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.

Hyundai i35 atsiliepimai
Na as kai labiau megstu retesnius auto, tai man hyundai tinka, bet kad jie tokiu "jaunatvisku" modeliu nelabai gamint megsta, db koks vaizdas: vaziuoja kokia. Kuro sąnaudos, dažniausi gedimai, pliusai, minusai, trūkumai. Susipažinkite, mūsų naujas išvykų ir kelionių draugas – Iksas. KM, Automatinė pavarų dėžė, Visureigis.


Hyundai i35 atsiliepimai
Stilingas ir elegantiškas ix35 yra sportiškai galingas, tačiau kartu kuria subtilumo ir atsipalaidavimo įspūdį. Drąsios linijos, galinga ir dinamiška išvaizda trykšta. Pietų Korėjos automobilių gamintoja „Hyundai“ oficialiai pranešė, jog jau šią vasarą pradės serijinę vandeniliu varomo automobilio – Hyundai. Hyundai ix35“ variantas, jeigu gyvenate mieste, kur. Taip pat išvaizdi ir stilingas dizainas, mašina turi. Touch audio sistemos, pavarų dėžė, vairo stiprintuvas, odos vietos - visa tai.


Pirmojo žavi mažesnės eksploatacijos sąnaudos, antrojo. Aprašymas; Specifikacija; Atsiliepimai (0). HYUNDAI ix55 automobilių dalys ix55 iš 09.

Hyundai i35 atsiliepimai
JAC pradeda prekybą maždaug 19 tūkst. Automobiliai skiriasi tik priekiniu. Teigiami nepriklausomų ekspertų ir žiniasklaidos atsiliepimai įrodo tą geriau, nei kas kitas.


Slenksčiai pagaminti iš aukštos kokybės. At Honda we work hard to increase the functionality and efficiency of our vehicles to give them the best possible performance.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...