2017 m. rugsėjo 15 d., penktadienis

Ziedai su topazu

Ziedai su topazu Prabangūs žiedai su brangakmeniais, kurie nustebins Jūsų mylimąją ir ją puoš visą. Auksiniai moteriški žiedai su baltu auksu, deimantais, cirkoniais, perlais ir kitais brangakmeniais. Auksinis moteriškas žiedas su topazu ir cirkoniais.

Ziedai su topazu
Sidabriniai žiedai, sidabro žiedai, žiedai moterims, moteriški žiedai, papuošalai. Pasinaudokite mėlynojo topazo kristalo švarumo blizgesiu ir leiskite savo svajonėms bei kūrybingumui išsipildyti! Sužadėtuvių žiedai su mėlynuoju topazu.


Auksiniai žiedai ar sidabriniai, klasikiniai gaubti, modernūs tiesūs ar stipriai užapvalinti žiedai; siauri ar platūs; blizgūs, matiniai ar faktūriniai, pjaustinėti, kalinėti.

Ziedai su topazu
Daugybė PANDORA žiedų su puikiausiais brangiaisiais akmenimis ir tauriaisiais metalais stilingame derinyje. Derinkite ir kombinuokite, kiek tik širdis. Paveikslėlis Sidabrinis žiedas su topazu ir cirkoniais 18,5 mm. Balto aukso žiedas su topazu, ametistu, peridotu ir citrinu. Moteriški žiedai, rankų darbo, iš aukso, sidabro ir kitų tauriųjų metalų. Auksiniai ir sidabriniai moteriški žiedai su įvairiais pusbrangiais akmenimis. Juvelyrinė internetinė parduotuvė - Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse.


Ziedai su topazu
Parduodamas kokybiskas geltono aukso ziedas su naturaliais brangakmeniais! Pagaminta iš: 375 prabos geltonojo aukso Dydis: 17. Produkto numeris: 3150 Kategorija: Įvairūs moteriški žiedai. Grįžti atgal į pagrindinį puslapį » Žiedai su akmenimis ir cirkoniais. Atsiprašome, tačiau šią prekę jau išpardavėme. Jūs galite rasti rekomenduojamų panašių prekių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...