2017 m. rugsėjo 12 d., antradienis

Italiski baldai kaina

Italiski baldai kaina EKSPOZICIJOS IŠPARDAVIMAS - Didelis Itališkų baldų pasirinkimas: minkšti baldai, svetainės baldai, miegamojo baldai, virtuvės. Padėsime parinkti šviestuvus ir suteiksime specialią kainą jūsų projektui. Casa Bella klasikiniai ir modernūs itališki baldai.

Italiski baldai kaina
Itališki baldai - prekyba baldais ir jų aksesuarais. Radau labai labai graziu italisku baldu "Softimus" salone, Kaune. Viskas svetainei: odiniai, ashley baldai, stalai, kėdės, staliukai, foteliai, sofos, lempos, ant drobės. Itališkų baldų salonas „Velvet gallery" Jums siūlo itin aukštos kokybės, komfortiškų baldų asortimentą nuo klasikos iki moderno tiesiai iš Italijos.
Italiski baldai kaina
Išskirtiniai itališki baldai Jūsų šiuolaikiškiems, moderniems namams!


Baldų salone „Dauglita“ – dabar dar žemesnės kainos. Sekcijos nuo 400 lt, dvigulės miegamojo lovos su čiužiniais nuo 900 lt, masyvūs. Atstovaujame žinomiausius italų baldų gamintojus, siūlome išskirtinio dizaino ir puikios kokybės baldus, interjero aksesuarus, interjero paslaugas. Pagal katalogą brangius itališkus baldus užsisakiusi klaipėdietė. Anot teisininko, baldų kaina nereikia stebėtis – jie gaminti Italijoje, o ne. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis. NATUZZI, ITALSOFA – tai garsiausių firmų itališki baldai, išskirtinio. Du salonai, kuriuose pristatoma Čekijos baldų gamintojo Hanak produkcija.


Italiski baldai kaina
Parduodu prabangius klasikinius Italiskus baldus is Anglijos, tvarkingi, geros kokybes. Naudoti italiski baldai, turime ivairiausiu valgomojo stalu su kedemis komplektu. Baldai ir interjero detalės pačiomis mažiausiomis kainomis! Mes ne tik siūlome geras baldų kainas, bet ir galimybę patiems įsitikinti. Pavasaris ateina ne tik su kovu, bet ir su pasiūlymais Jūsų namų interjerui! VokiŠki – italiŠki baldai uŽ lietuviŠkĄ kainĄ !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...