2017 m. rugsėjo 12 d., antradienis

Sportine liemenele didelei krutinei

Sportine liemenele didelei krutinei Sportinė liemenėlė be lankeliai su COO. Krūtinę mažinanti liemenėle »Shape Sen. Didžiosios Britanijos gamintojas jau kelis metus tobulino sportinių liemenėlių modelius ir pagaliau pasiūlė rinktis liemenėlę, kuri pakelia, formuoja ir laiko krūtinę.

Sportine liemenele didelei krutinei
Ryški ir dailiai siuvinėta liemenėlė didelei krūtinei. Puikiai įrėmina ir prilaiko krūtinę. Išsiuntimo laikas: 3-6 darbo dienos.


Rinkitės sportinę liemenėlę su kaušeliais, kurie apimtų visą krūtinę.

Sportine liemenele didelei krutinei
Tokia liemenėlė tikrai puikiai prilaikys krūtinę. Jeigu merginai reikalinga liemenele didelei krutinei, tikriausiai ji yra. Liemenėlė didelei krūtinei "Havana". Niekuomet nesu vilkėjusi palaidinės be liemenėlės. Didelei krūtinei reikia ir stiprių petnešėlių. Ne tik stiprių, bet ir plačių. Kodėl vis niekaip neprisiruošiate į sporto salę ar pabėgioti?


Rožinės spalvos sportinė liemenėlė "Panache". Tokios liemenėlės nekeičia krūtinės formos ir apimties, yra labai patogios.

Sportine liemenele didelei krutinei
Prabangi liemenele didelei krutinei - Labai grazi,ryskaus zydrumo firmine. Labai daili liemenele didelei krutinei - Grazi,sexuali,permatoma. Ar jūs turite dideles krūtis, kurios juda visomis kryptimis, kai sportuojate? Tada greičiausiai jūs dėvite blogą sportinę liemenėlę.


Dėl apvalios krūtinės efekto barselote tipo liemenėlė turėtų būti ir Jūsų rūbų spintoje. Mano apimtis po krutine maza, o krutine F dydzio, tai savo didelei. Patarimai renkantis liemenėlę ir jos funkcijos. Geriausiai tinka sportinio tipo, nes ji nevaržo krūtų, gerai prilaiko ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...