2017 m. rugsėjo 25 d., pirmadienis

Kalediniai megztiniai vyrams

Kalediniai megztiniai vyrams Vyriški megztiniai vyrams (laisvalaikio tipo). Mes turime megztinių vyrams tokių gamintojų kaip PIERRE CARDIN, LEE COOPER, FIRETRAP, KANGOL ir kitų. Sudėtis: 50% akrilas, 50% vilna.

Kalediniai megztiniai vyrams
Privatūs, Įmonės Privatūs (0) Įmonės (0). Garsių gamintojų kokybiški megztiniai vyrams internetu! Megztiniai, bliuzonai - skelbimai.


Garsiausių dizainerių ir pasaulio gamintojų firminiai, madingi ir stilingi megztiniai vyrams - naujausios kolekcijos ir išskirtiniai pasiūlymai Jums.

Kalediniai megztiniai vyrams
Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Pasirinkimas iš daugiau nei 500. Tinkamai parinktas megztinis tiks tiek prie marškinių ar prie palaidinės. Prekių paieška pagal raktažodį megztiniai el. Pirkėjams garantuojame patrauklias kainas, saugų pirkimą, patogią prekių paiešką ir. Greitas pristatymas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje.


Briedžius ir kitus Kalėdinius gyvūnus puikiai pakeičia Fair isle raštai. Equadorsun 29 € 100 Lt; Naujas kalėdinis megztinis su Pimpačkiuku Naujas kalėdinis. Lt; Kalėdinis megztukas vyrams su snaigėm Kalėdinis.

Kalediniai megztiniai vyrams
Rubai vyrams internetu, vyriski džemperiai, stilingi drabužiai internetu. Marškiniai, striukės, paltai, švarkai vyrams pigiau ! Ruoškitės šventiniam sezonui su šiais nuostabiais Kalėdiniais megztiniais ir džemperiais, kurie ne tik atrodo šauniai, tačiau tuo pačiu. Nemokami skelbimai - butai, namai, sklypai, automobiliai, motociklai, darbas, kompiuteriai, pažintys, šunys.


Nuo 75 Lt už spalvingą ir, svarbiausia, šiltą vyrišką megztinį "Soul Star" su žiemiškais raštais!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...