2017 m. rugsėjo 25 d., pirmadienis

Klaipedos savivaldybe gyvenamosios vietos deklaravimas

Klaipedos savivaldybe gyvenamosios vietos deklaravimas GYVENAMOSIOS VIETOS DEKLARAVIMAS INTERNETU. Norint deklaruoti gyvenamąją vietą internetu, reikia turėti internetinę bankininkystę. SPORTO TARYBOS PRIE KLAIPĖDOS MIESTO SAVIVALDYBĖS TARYBOS PIRMININKO PATVIRTINIMO.

Klaipedos savivaldybe gyvenamosios vietos deklaravimas
Klaipėdos miesto savivaldybės administracija. Jeigu asmuo, įtrauktas į gyvenamosios vietos neturinčių asmenų apskaitą, kreipiasi dėl pažymos į deklaravimo įstaigą, jis pateikia raštišką. Išsigandę žmonės baiminasi, kad būsto. Kad taip neįvyktų, patariame: jei išvykdami iš Lietuvos gyvenamosios vietos pakeitimą.
Klaipedos savivaldybe gyvenamosios vietos deklaravimas
Privalomas gyvenamosios vietos deklaravimas atidėtas metams (51) 187 2016 m. Tokiam pertvarkos planui trečiadienį pritarė Vilniaus miesto savivaldybės taryba.


Paslauga teikiama ir elektroniniu būdu. Turiu klausima - kaip vyksta deklaracija prie savivaldybes. Ir skaitytusi gyvenamoji vieta Klaipedos miesto savivaldybeje ar kaip ten. Lietuvos Respublikos gyventojas vienu metu deklaruoja tik vieną gyvenamąją vietą, net jei. Nuo šiol gyvenamąją vietą savivaldybėje, be tikslaus adreso, galės deklaruoti tik. Girdejau galima tiesiog prisiregistruoti tiesiog prie Klaipedos, kaip gyventojas ar.


Deklaruoti ar issideklaruoti savo gyvenama vieta galima per jusu.

Klaipedos savivaldybe gyvenamosios vietos deklaravimas
Savivaldybės gyvenamųjų patalpų nuomininkų dėmesiui! Vietos mokesčio administratorius per 7 darbo dienas nuo deklaracijos pateikimo dienos grąžina. Kiti asmenys turėtų deklaruoti faktinę gyvenamąją vietą, o jei būsto nevaldo. Jeigu dėl objektyvių priežasčių savo gyvenamosios vietos negalite deklaruoti konkrečiame bute ar name Vilniaus mieste arba negalite būti įtrauktas į. Kauno miesto savivaldybės elektroninių paslaugų portalas. Tačiau, pagal Gyvenamosios vietos deklaravimo įstatymo 7 straipsnio 5 dalį, deklaruojant.


Palangos miesto savivaldybės taryba. Kur galima pateikti gyvenamosios vietos deklaraciją?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...