2017 m. rugsėjo 8 d., penktadienis

Kambariniu geliu persodinimas 2017

Kambariniu geliu persodinimas 2017 Floristai rekomenduoja kelias paprastas gudrybes: kambarinės gėlės augs kaip ant. Orchidėjų persodinimas: kaip tai tinkamai atlikti? Labai svarbu kambarines gėles laiku persodinti, geriausia intensyvaus augimo pradžioje, t.

Kambariniu geliu persodinimas 2017
Pavasaris, vis sparčiau skleisdamas savo sparnus, primena, kad atėjo laikas pasirūpinti savo kambariniais augalais. Mėnulis pilnėja; Šaknis 12:06; Gėlė. Persodinant, pirmiausia jas gerai palaistykite. DELFI - Šį kartą pasakojame apie bendras taisykles, kuriomis reikėtų vadovautis persodinant kambarines gėles.
Kambariniu geliu persodinimas 2017
Kai kurios nepatyrusios gėlių augintojos klaidingai mano, kad jei augalą.


Negalima persodinti žydinčių ar žiedus kraunančių gėlių, nes jos numes žiedus ir. Visos kitos įprastos kambarinės gėlės persodinamos nuo kovo iki balandzio pabaigos, kai dienos jau būna ilgesnės, šviesesnes, ir skatina. Paprastai gėlės persodinamos vieną kartą per metus, pavasarį. Rugsėjo 12 ir 13 dienomis – itin tinkamas laikas persodinti kambarinius augalus. Auginantiems gėles ir kitus augalus nuolat kyla vienokių ar kitokių klausimų, ypač jų daug pavasariui artėjant. Kambariniai augalai (dauginimas ir priežiūra). Juostuotoji pelargonija – viena populiariausių balkoninių ir kambarinių gėlių. Straipsnis apie populiariausias kambarines gėles ir jų priežiūra.


Kambariniu geliu persodinimas 2017
Nebūtina kasmet persodinti, laistyti reikėtų saikingai. Dabar pats metas juos persodinti, kad jie dar sparčiau lapotų ir džiugintų mus savo žiedais žydėjimo laikotarpiu. Visi gėlininkai vieningai teigia, kad kambarines gėles reikia ne tik laiku. Tačiau, kaip bebūtų gaila, žemės sudėtis gėlės vazone dėl to nepasikeičia. Augalo persodinimo metu jis gauna konkrečios dienos impulsą. Taigi išaugintas gėles į dirvą sodinkime per oro (gėlių) dienas, pomidorus per ugnies (vaisių).


Jei ketinate turėti darželį ant palangės, kambarinėms gėlėms persodinti rinkitės laiką. Sodinti, persodinti taip pat tinka dvi dienos po jaunaties iki pat. Gėlių spalvos akimirksniu pakelia nuotaiką, o jų trapumas žavi ir jaudina, tad daugelis savo palanges. Gėlę lengva dauginti persodinimo metu, tereikia atskirti išsikerojusius augalus ir juos pasodinti atskirai. Sapnininkas: sapnuoti „persodinti kambarines nežydinčias vazonines gėles“ sapno reikšmės, viso yra , jeigu:. Pavasaris – tinkamiausias laikas persodinti kambarines gėles.


Kaip augalui sukelti kuo mažiau streso, parinkti tinkamą žemę ir vazoną, pataria.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...