2017 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis

Meiles zodziai merginai sms

Meiles zodziai merginai sms Pas tave šiandien skubu, dovanosiu daug gėlių :) Su meile meškiukas? Kai tau liūdna, sunku, aš noriu būti kartu. Išklausyti, paguosti, suprasti tave, noriu suprasti, pajusti tą skausmą kurį jauti tu.

Meiles zodziai merginai sms
Gražiausi meilės SMS tekstai vaikinui ir merginai. Parink tinkamą SMS tekstą savo jausmams išreikšti. Sms sveikinimai meilės tema Valentino dienai. Pristatau Jūsų dėmėsiui dar šiek tiek meiles SMS tekstų, kurias.


Meiles zodziai merginai sms
Gražūs žodžiai, mintys mylimajai, panelei ar tiesiog merginai. Paliesk mane, į savo sapną panardink Ir švelniai švelniai. Daugiau nei 200 SMS, sveikinimų ir kitų tekstų meilės tema. Aišku pirmi žodžiai turėtų būti Labas rytas :) ane? Raktažodžiai: Labas rytas, linksma, švelnu. O meile, kas gi tu širdelė daužosi tuk tuk lakstau savajoju ir šaukiu aš be taves gyventi negaliu. Tikėk jog tiesa – tai apgaulė, Bet mano meile Tau - amžina! Sveikinimai, tostai, sms sveikinimai.


Romantika, romantiski sveikinimai, meile.

Meiles zodziai merginai sms
Tavo vardas gražesnis už saulę ir už tūkstančius aukso žvaigždžių. Rašydama žinutę, net jei kartoji jau klasika tapusius sms pokštus, pridėk ką nors savo, individualaus. Siųsk SMS (žinutės kaina 0,30 €) numeriu 1337 su tekstu: PAY SVK 5614. Linkiu visko, ką lemta patirti - nuo dangaus iki žemės pilkos, meilės ilgesį, džiaugsmą ir viltį, ir savim išlikt visados! Apgaulingi SMS tekstai Frazeologizmai Gimimo dienos sveikinimai. Gražūs meilės žodžiai prieš miegą, eilėraščiai nakčiai merginai, panelei, vaikinui ar draugui.


Meilės SMS mylimajam Meilės SMS vaikinui Meilės žodžiai jai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...