2017 m. rugsėjo 10 d., sekmadienis

Susimoki ir valgai kiek nori

Susimoki ir valgai kiek nori Ar yra VIlniuje kaviniu, kur susimoki ir valgai viska ka nori? Visai netoli centro, viešbutyje ELEMENT! Pietauti gali ateiti ir, patikėkit, ateina visi!

Susimoki ir valgai kiek nori
Tik juose būdavo kiek kitaip: į lėkštę gali dėtis, kiek telpa, tačiau antrą. Geltona“, kurioje už 5 eurus gali valgyti tiek, kiek nori. Iš tiesų valgai kiek lenda: aš pats tai nevalgus, keli kąsniai ir gana, bet labai. Viename sostinės prekybos centre galima atrasti šiek tiek kitokią vietą pietums.
Susimoki ir valgai kiek nori
Tai braziliškas restoranas, siūlantis valgyti tiek kiek nori.


Sveiki, gal žinote ar yra Kaune restoranai tokie, kur sumoki ten kažkiek ir valgai kiek nori? Buvo kiek nedrąsu pamačius ir kainas. Jūsų patiekalo sudedamieji ingredientai ir patiekalo dydis - jūsų apetito ir fantazijos reikalas! Apie 60 patiekalų: salotos, karštieji patiekalai, sriubos, sushi, mėsainiai, saldumynai, vaisiai. Klaipėdos Viskio Klubas“ kviečia vėlyvųjų pusryčių. Susimoki 19Lt ir valgai kiek tik nori. Britai ir prancūzai tai seniai suprato ir „išrado“ vėlyvuosius pusryčius.


Restoranas Element - prie gero maisto mezgasi įdomiausi.

Susimoki ir valgai kiek nori
O sitam valgiau kazkados senai tokia vistienos sriuba tai nereali. Kaina savaitgaliais 50Lt asmeniui, uz tai gali sedet kiek nori, valgyt kiek. RODIZIO" reiškia sukimąsi, tai unikalus ir autentiškas aptarnavimo bei maisto patiekimo būdas, kai kas kelias minutes prie stalų. Tvarka paprasta: valgai ką nori ir kiek nori, baigęs susimoki 25 lt. Vėliau viskas pereina į kiek pikantiškesnį lygmenį, kur jau rasite kumpių. Neseniai čia va picas valgiau irgi susimoki ir valgai kiek nori.


Gail dnp varau utiutiu negaliu gert, nes už 1€ vln bus geri alaus ir valgai sūrio irgi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...