2017 m. rugsėjo 10 d., sekmadienis

Vaikiska antklode ir pagalve

Vaikiska antklode ir pagalve RINKINYS dvipusė vaikiška pagalvėlė ir antklodėlė "Alpės". Nuostabus rinkinys visiems metų laikams! Tai puiki antklodė + pagalvėlė ir žiemos, ir pavasario.

Vaikiska antklode ir pagalve
Universalus vaikiškas antialerginis rinkinys SUN (antklodė+pagalvė). Rankų darbo vilnos užpildo vaikiška pagalvėlė. LEN vaikiška pagalvė, balta Ilgis: 35 cm Plotis: 55 cm Užpildo svoris:.


Poliesterinis mikro pluoštas Aloe vera užpildas: poliesteris.

Vaikiska antklode ir pagalve
Aloe Vera" rekomenduojama alergiškiems vaikams. Vaikui ūgtelėjus, patartina pagalvę paaukštinti ir taip užtikrinti tinkamą. Kokybiška vaikiška antklodė – viena didžiausių saldaus kūdikio miego paslapčių. Tai – lengva, švelni, antialerginė, šilta ir maloniai priglundanti prie kūno patalynė. Vaikiška pagalvė Išmatavimai: 40х60. Antklodes ir pagalves galima skalbti.


Jų užpildui naudojama medvilnė, vilna ir poliesterio pluoštas. Mes galime rinktis antklodes su poliesterio, vilnos, pūkų ar plunksnų užpildu. Patalynės komplektas: antklodė ir pagalvėlė, 100x135 cm, balta.

Vaikiska antklode ir pagalve
Kūdikio lovytėje pagalvėlė turėtų būti per visa lovytės plotį – nei mažesnė, nei. Praktiškiausiomis laikomos skalbiamos antklodės su vilnos užpildu, kuris yra. Tokiu būdu pagamintoje antklodėje užpildas išlieka vienodai paskirstytas, nesimaišo ir nesusirenka vienoje vietoje.


Rima tai pagalve speciali vaikiska ane? Vienas svarbiausių akcentų, kuris reikalingas tam, kad kūdikis puikiai jaustųsi miego bei poilsio metu yra pagalvė. Taigi, kokia turėtų būti pirmoji kūdikio pagalvė. Gera antklodė yra lengva, švelni, maloni liesti, gerai apgaubia miegantį vaiką. Mažiausiems vaikams rekomenduojama. Dukra miega su Merkio pūkine kaldra ir pagalve.


Komplektą sudaro pagalvė (40 x 60 cm) ir anklodė (135 x 100 cm); Classic - tai lengvai prižiūrima, ilgai nenusidėvinti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...