2017 m. rugsėjo 8 d., penktadienis

Trollbeads karoliukai kaina

Trollbeads karoliukai kaina Kiekvienas rankų darbo karoliukas yra unikalus ir pasakoja Jūsų. Kiekviena mama yra ypatinga ir žavi nepakartojamomis istorijomis. O kiekviena istorija turi karoliuką. Pardavimo vietose kainuoja 150 eurų. Trollbeads karoliukai, originalus, turi žymejimus. Originalus TROLLBEADS papuošimas Jūsų eglutei. Konkurso „Žmonių karoliukas 2010” nugalėtoja Ji didžiulė, stipri ir graži, bet papuolė į rimtą bėdą.


Trollbeads karoliukai kaina
O pandoros karoliukai ant troll apyrankės užtelpa, nes jų skylutįė didesnė. Dar vienas variantas - ir trollbeads, ir pandora gali būti kaip ir bendriniai pavadinimai. Kodėl už žirnio dydžio „trolio“ karoliuką mokama net ir 3 tūkst. Vidutinė jos turimo karoliuko kaina, skaičiuoja Jurgita, yra 150-200 Lt. Sukeiskite savo turimus karoliukus vietomis, pridėkite naujų ir Jūsų apyrankė įgaus naują. Aš turiu trolių apyrankę jau 1,5 metų, o karoliukų ant jos. Nemokami skelbimai - butai, namai, sklypai, automobiliai, motociklai, darbas, kompiuteriai, pažintys, šunys.


Trolių karoliukai išties unikalūs: šie papuošalai ne tik pasižymi originaliu dizainu, bet ir jų. Kainos Baltijos valstybėse per metus lėčiausiai augo Lietuvoje.

Trollbeads karoliukai kaina
Kiti: trollbeads karoliukas vidurnakcio gele Kaunas. Parduodu troliuka vidrnakcio gele, kaina 50 lt, atsiusciau registruotu laisku, siuntimas iskaiciuotas i kaina. Kaina: 21,88 € 43,75 € Sutaupote: 50. Idomaus dizaino smulkių daiktų dėžutė-vaza ant stalo (organinio stiklo, yra kelių spalvų).


Apyrankė „tobulėja“ kartu su jos savininke – kiekvienas karoliukas turi savo reikšmę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...