2017 m. rugsėjo 8 d., penktadienis

Sveikinimai popieriniu vestuviu proga

Sveikinimai popieriniu vestuviu proga Metų vestuvių metinės: ką dovanoti sukakties proga jubiliejaus dovanos? Gražiausi žodžiai, linkėjimai, sveikinimai jauniesiems vestuvių proga. Gražūs žodžiai sveikinimams bet kokia progaGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia progaGražūs žodžiai sveikinimams bet kokia proga.

Sveikinimai popieriniu vestuviu proga
Sveikinimai vestuvių jubiliejui. Nuo šios dienos skaičiuojamos visos vestuvių metinės. Kasdien ieškotų džiaugsmo, šilumos.


Vestuvių jubiliejaus sveikinimai.

Sveikinimai popieriniu vestuviu proga
Nieko nėra svarbiau už tavo buvimą. Už tuos pačius žodžius (kartoju juos iš pradžių). Kai lyja lietus - Tu skubėki pas Ją - Kai vakaras tirpsta žvaigždėtas. Ir savo širdim neramia neramia Nuveski į naktį, į lietų. Mielieji, priimkit linkėjimų puokštę.


Atsižvelgiant į vestuvių metinių pavadinimą, jaunavedžiams siūloma dovanoti. O sutuoktuvių proga linkim abiems Jums laimės didelės. Su vedybu metinemis sveikinimai. Staigmena vestuviu metiniu proga.

Sveikinimai popieriniu vestuviu proga
Antrųjų metinių proga galima dovanoti įvairių gaminių iš medvilnės, pvz. Jubiliatams sakomi šilti sveikinimai ir iškilmingi tostai, žiūrimos vestuvių. Ką padovanoti popierinių vestuvių metinių proga? Popierinės vestuvės - pirmos vestuvių metinės.


Vakar atšventėm pirmąsias vestuvių metines :) Na, gal ir nelabai pavadinsi to šventimu. Vakar popierinių vestuvių metiniu proga buvom muzikiniam teatre. Mes vėl visi suplauksim į jūsų vestuves:. Bet sveikinam - vestuvės popierinės. Maloniai šildo jūsų mylinčią krūtinę! Tai ir patys sutuoktiniai susitiks tik vakare – sveikinimais dar.


Trakuose – drauge pažymėjo abiems ypatingą progą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...