Poru paruosimas ziemai Porus galima nuimti paskiausiai iš visų daržovių. Tačiau ilgiau kaip iki spalio pabaigos laukti neverta, nes gali prasidėti nuolatiniai šalčiai – tuomet porai įšąla ir. Porus dažniau galima pamatyti parduotuvių lentynose nei daržo lysvėje.
Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai.
Porai - nupjaunami žali lapai, šaknys, supjaustomi grežinėliais ar. Pirmiau kasami burokėliai, kiek vėliau – morkos, ridikai, porai, salierai. Kreminis porų ir kiaulienos troškinys - per 40 minučių.
Receptas atsargoms žiemai - gėrybės žiemai. Mėgstantiems gėrybių pasiruošti žiemai jau nebeužtenka šaldymo. Prisikastų morkų ir burokėlių ji pasilieka porai mėnesių, kol pradeda vysti. Visa tai galima panaudoti žiemą, kada visai smagu sriubą ar troškinį. Supjaustykite 500 g įvairių žalumynų – česnakų lapų, stiebų, porų lapų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.