2017 m. spalio 25 d., trečiadienis

Poru paruosimas ziemai

Poru paruosimas ziemai Porus galima nuimti paskiausiai iš visų daržovių. Tačiau ilgiau kaip iki spalio pabaigos laukti neverta, nes gali prasidėti nuolatiniai šalčiai – tuomet porai įšąla ir. Porus dažniau galima pamatyti parduotuvių lentynose nei daržo lysvėje.

Poru paruosimas ziemai
Ir visai be reikalo, nes šių daržovių derlius daug didesnis, nei. Porus užauginti jau išmokome, norėtumėme juos ir išlaikyti kuo ilgiau. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį.


Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai.

Poru paruosimas ziemai
Naujus straipsnius apie sodo priežiūra, vaisius, uogas, daržoves ir kitas temas. Porų sėklas šiltadaržyje reikia sėti anksti – kovo mėn. Jų priežiūra tokia pat, kaip ir auginant iš daigų. Porai Kilmė tiksliai nenustatyta, tačiau manoma, kad jie kilę iš Fietų. Sveiki, porus reikia kaupti bent porą kartų. Norėdami žiemą turėti kokybiškų daržovių, turime žinoti ne tik kaip jas.


Porai - nupjaunami žali lapai, šaknys, supjaustomi grežinėliais ar. Pirmiau kasami burokėliai, kiek vėliau – morkos, ridikai, porai, salierai. Kreminis porų ir kiaulienos troškinys - per 40 minučių.

Poru paruosimas ziemai
Paruošta iš sveiko grūdo miltų, be jokių riebalų ir rūkytos mėsos gaminių, ji yra. Paruoštą padažą užpilti ant porų, ant viršaus sudėti supjaustytą. Jį sudaro pagrindas, 5 poros apie 40 cm aukščio ramstelių ir spaudliamosios sijelė.


Receptas atsargoms žiemai - gėrybės žiemai. Mėgstantiems gėrybių pasiruošti žiemai jau nebeužtenka šaldymo. Prisikastų morkų ir burokėlių ji pasilieka porai mėnesių, kol pradeda vysti. Visa tai galima panaudoti žiemą, kada visai smagu sriubą ar troškinį. Supjaustykite 500 g įvairių žalumynų – česnakų lapų, stiebų, porų lapų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...