2017 m. balandžio 13 d., ketvirtadienis

Samsung galaxy a3 apzvalga

Samsung galaxy a3 apzvalga Išsamiai apie viską sužinokite pasižiūrėję „Bitės“ ekspertų paruoštą vaizdo apžvalgą. BITĖS salone už gerą kainą ir išsimokėtinai. Samsung Galaxy A3 (2016) telefonas su 13 Mpix kamera ir piršto atspaudų jutikliu.

Samsung galaxy a3 apzvalga
Galaxy A3 (2016)“ ir „A5 (2016)“ visų pirma pasižymi patrauklia išvaizda bei paprastu ir patogiu meniu bei. Samsung" Galaxy A3 yra kietas Vidutinės klasės smartfon, kuri siūlo gerus rezultatus ir baterijos. Its unibody metal design can match the build quality.


Praėjusią savaitę pagaliau sulaukėme Samsung naujų modelių Galaxy A3 ir Galaxy A5, kurie buvo apipinti įvairiais gandais, apie jų išvaizdą ir parametrus.

Samsung galaxy a3 apzvalga
Naujus metus „Samsung“ pradeda pristatydama atnaujintus vidutinės klasės A3, A5 ir A7 (tiesa, A7 kol kas Lietuvoje nebus prekiaujama). Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Mėgaukitės nepriekaištingai veikiančia aparatine įranga ir nepaprastai sparčiu internetu. Keturių branduolių procesorius ir 4 kategorijos LTE tinklo prieiga. Pirmasis išmanus „Samsung“ telefonas su metaliniu korpusu „Samsung GALAXY A3“ išsiskiria moderniu prabangiu dizainu ir įspūdingu 4,5 col.


Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! Tinka visos SIM kortelės, yra Rusų, Lietuvių kalbos. With a metal frame, Samsung gave its customers the same. Praėjusį mėnesį kompanija Samsung anonsavo išmaniuosius telefonus Galaxy A5 ir A3, kurie taps naujos serijos – Galaxy A – pradžia.

Samsung galaxy a3 apzvalga
Telefono Samsung A310F Galaxy A3 (2016) kaina ir informacija, telefonoSamsung A310F Galaxy A3 (2016) nuotraukų galerija. But can it match competiton from Moto, Wileyfox.


Bendrovė „Samsung” pranešė pristačiusi „Galaxy A5“ ir „Galaxy A3“ – ploniausius „Galaxy” serijos išmaniuosius telefonus, turinčius vientisus. Find out everything you need to know here. Gausus mobiliųjų ir namų telefonų pasirinkimas už geriausią kainą. Apsilankykite ir išsirinkite jums tinkamiausią modelį! Well, I used it for a week to find out! De Galaxy A3 en A5 2017 zijn misschien wel de midrange-versies van de Galaxy S7. Stof- en waterdicht, en met een voor- en achterkant van. Heeft het toestel genoeg in huis om de beste midrange.


Знакомство с А-серией (2017) устройств компании Samsung.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...